به گزارش ایرنا از تارنمای اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، «عباس تابش» اضافه کرد: طرح ویژه نظارت بر بازار آغاز شده و چنانچه استان ها به شکر مازاد نیاز داشته باشند، شرکت بازرگانی دولتی ایران و وزارت جهاد کشاورزی آمادگی تخصیص مجدد دارند.
رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، خواستار آن شد تا استانداران به عنوان مسئولان تنظیم بازار نسبت به جذب شکر و نظارت بر توزیع این کالا، به صدور دستور لازم بپردازند.
وی اظهار داشت: توزیع شکر از هفته گذشته آغاز شده و برای همه صنوف، صنعت و خانوار تامین شده است؛ همچنین هیچ محدودیتی در عرضه شکر با قیمت مصوب وجود ندارد.
به گفته این مقام مسئول، گشت های مشترک بازرسی و گشت های نظارتی، موجودی کالاهای اساسی در انبارهای اصناف را نیز کنترل می کنند و کالاهایی که برای توزیع پایان سال تخصیص داده شده به هیچ عنوان نباید در انبارها باقی بماند.
** جریمه 1.5 میلیارد تومانی یک مرغدار در سمنان
رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان درباره عرضه مرغ با نرخ مصوب تنظیم بازار به قیمت هرکیلو گرم 11 هزار و 500 تومان نیز گفت: این قیمت مورد توافق وزارت صنعت، جهاد کشارزی و بخش خصوصی است.
وی اظهار داشت: فرایند کنترل در کل استان ها، از مرغداری ها آغاز و تا سطح عرضه ادامه دارد و هر عاملی که قیمت مصوب را رعایت نکرده باشد، تحت پیگرد قانونی قرار می گیرد.
تابش از تشکیل پرونده تخلف یک مرغداری در استان سمنان به مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون تومان خبر داد.
وی تاکید کرد: عرضه سیب و پرتقال به اندازه کافی در همه استانها انجام شده و ممنوعیت صادرات آنها، زمینه برای عرضه در بازار شب عید فراهم ساخته است.
معاون وزیر صنعت خاطرنشان کرد: مطابق برنامه، گوشت قرمز نیز به اندازه کافی تامین می شود و سیاست گذاری ها برای ادامه استفاده جامعه هدف از این کالا انجام شده است.
** قیمت بلیت ها افزایش ندارد
رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان با تاکید بر اینکه قیمت بلیت های داخلی در سفرهای ریلی، زمینی و هوایی نسبت به سال گذشته تغییری نداشته، گفت: سازمان هواپیمایی درخصوص لزوم تغییر نکردن قیمت ها نسبت به شهریورماه ( آخرین نوبت تغییر نرخ) و تعیین تکلیف پروازهای چارتری تذکر داده شد.
تابش، خطاب به اصناف و کسانی که در فرآیند تجارت کالاهای شب عید مردم دخالت دارند، گفت: بازرسان این سازمان داشتن فاکتور خرید از فروشنده قبلی را الزامی می دانند.
وی گفت: چنانچه تخلفی انجام شده باشد و کسی اعلام کند فاکتور خرید ندارد، کل تخلف برای آن حلقه منظور می شود و بر این اساس همه کسانی که در حلقه های تامین و توزیع فعالیت دارند، باید در زمان تحویل کالا فاکتور خرید نیز به همراه داشته باشند.
** پرونده یک خودرو ساز در تعزیرات
رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان از ارسال پرونده خودروسازی بهمن موتور به تعزیرات خبر داد و گفت: عرضه کنندگان خودرو و خودروسازانی که تعهد معوق دارند، باید در سریعترین زمان ممکن نسبت به ایفای تعهدات خود اقدام کنند.
تابش افزود: پرونده خودروسازی بهمن موتور به دلیل عمل نکردن به تعهدات تحویل خودروهای «بسترن» و «هاوال» از حدود 10 روز پیش به تعزیرات ارسال شده است.
وی هشدار داد که خودروسازان نسبت به ایفای تعهدات به مشتریان اقدام کنند و در صورت محقق نشدن این مهم، تا سه روز دیگر، طبق قانون با آنها برخورد می شود.
به گزارش ایرنا، وزیر صنعت، معدن و تجارت اول بهمن ماه پس از حضور در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره تصمیم اتخاذ شده برای ساماندهی مشکلات موجود در بازار خودرو اعلام کرد: خودروسازان موظفند به تعهدات خود درباره خودروهایی که به صورت قطعی پیش فروش شده عمل کنند و تردیدی در این مطلب وجود ندارد.